Spanac Cu Cremă
Crema de spanac necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 131 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită unt, făină, sare kosher și nucșoară. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, și Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina până se omogenizează; gatiti, amestecand, pana cand amestecul se usuca, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc; bateți laptele, 2 lingurițe de sare și nucșoara. Reveniți la foc mediu și aduceți la fierbere, amestecând.
Se ia din nou de pe foc; se amestecă pentru a se răci ușor.
Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Adăugați spanacul și 1 linguriță de sare; acoperiți și gătiți aproximativ 3 minute. Aruncați cu clești, apoi continuați să vă ofiliți, neacoperit, încă aproximativ 2 minute.
Se scurge și se răcește ușor, apoi se strecoară spanacul până se usucă. Tăiați grosier.
Reîncălziți ușor sosul, apoi amestecați oul întreg și gălbenușurile; gatiti, amestecand, pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă spanacul; se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.