Spanac cremă cu Pernod
Crema de spanac cu Pernod ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 169 calorii. Un amestec de nucșoară măcinată, frișcă, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Spanac sănătos cu cremă: mai puțină cremă, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați spanacul până se ofilește, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, economisind lichid. Purați aproximativ jumătate din spanac într-un robot de bucătărie sau blender.
Întoarceți lichidul de spanac rezervat în tigaie și adăugați smântână, 1/2 linguriță nucșoară și 1 lingură Pernod. Se fierbe la foc mare până când amestecul se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Se amestecă spanacul pur și întreg și nucșoară suplimentară și Pernod după gust; se amestecă până la barbotare. Condimentează după gust cu sare și piper.