Spanac Cremă
Crema de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Un amestec de bulion de pui, nucșoară măcinată, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Spanac sănătos cu cremă: mai puțină cremă, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți toată apa din spanac. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați făina în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați laptele și bulionul cu conținut scăzut de grăsimi și gătiți, răzuind orice bucăți din fundul tigaiei. Aduceți la foc mic și gătiți 2 minute.
Adăugați spanacul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă laptele evaporat și nucșoara și se condimentează cu sare și piper.
Fotografie de Hallie Burton