Spanac, ceapă caramelizată și cartofi gratinați Muenster
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați spanacul, ceapa caramelizată și cartofii gratinați Muenster. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 594 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, brânză muenster, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Păstârnac Și Gratin De Ceapă Caramelizată, Păstârnac, Prune Și Gratin De Ceapă Caramelizată, și Cartofi, ceapă caramelizată și Gratin de brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Combinați cartofii și spanacul într-un vas de copt de 9x13 inci; pus deoparte.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul și făina; gatiti inca 1 minut. Se condimentează cu sare și se amestecă laptele și smântâna. Se aduce la foc mic la foc mediu; gătiți și amestecați până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute. Se amestecă 3/4 din brânza Muenster până se topește și se toarnă peste cartofi.
Acoperiți cartofii cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute. Descoperiți și gătiți încă 20 de minute, apoi presărați cu brânza Muenster rămasă, reveniți la cuptor și coaceți până când cartofii sunt fragede și brânza este bulboasă, cu aproximativ 10 minute mai mult.