Spanac Catalan dulce și acru
Spanacul Catalan dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 99 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți spanac pentru copii, ulei de canolan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Saut Cu Spanac Catalan 4, Creveți Cu Usturoi Spaniol Și Spanac În Stil Catalan, și Salată De Spanac Dulce-Acrișor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola.
Adăugați șalota și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați oțetul și crenguța de cimbru și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până când oțetul se reduce la 2 linguri, aproximativ 20 de minute. Aruncați crenguța de cimbru și amestecați mierea în oțet.
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin în restul de 1 linguriță de ulei de canola la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Transferați nucile de pin pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Umpleți o oală de supă cu 1/2 inch de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați spanacul în pumni, amestecând până se ofilesc. Când spanacul este ofilit, transferați-l într-o strecurătoare și stoarceți excesul de apă. Ștergeți oala.
Încălziți uleiul de măsline în oală și adăugați spanacul. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând, până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Transferați spanacul într-un platou și garnisiți cu coacăze și nuci de pin prăjite.
Stropiți deasupra siropul de oțet de sherry și serviți imediat.