Spaghettini cu sos de icre de pește

Spaghettini cu sos de icre de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de alge nori, arpagic de ornat, sos de soia de condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sos De Sos De Pește, Pan pește ars cu sos asiatic, și Pește cu crustă de susan cu pansament Campari.
Instrucțiuni
Fierbeți spaghettini într-o tigaie cu apă sărată până la al dente.
Se înmoaie untul și se bate până devine cremos.
Îndepărtați membrana subțire din mentaiko și amestecați icrele cu untul.
Tăiați fin algele uscate (nori) și frunzele shisho.
Când spaghettini este gătit, se scurge bine. Se amestecă imediat cu mentaiko și cu atât mai bine și se condimentează cu pudră de kombu cha și sos de soia.
Puneți pe o farfurie de servire, presărați algele uscate și frunzele de shisho deasupra și garnisiți cu ceapă verde sau arpagic.
Mentaiko este destul de dificil de înlocuit. Gustul său unic provine din procesul de sărare și chili. Pudra Kombu cha poate fi, de asemenea, greu de înlocuit, dar puteți face ceva similar cu un stoc de pește puțin puternic.