Spaghetti Squash Cu Fasole Albă Provensal
Nevoie de un fel principal fără gluten și vegan? Spaghete suc de fructe cu fasole albă provensal ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet balsamic, ulei vegetal prăjit cu aromă de usturoi, dovlecei de spaghete și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Încercați Chiftele de vinete și fasole albă cu dovlecei de spaghete, Spaghete Prăjite Squash Cu Fasole Albă + Ragout De Ciuperci, și Spaghete prăjite Squash cu fasole albă + Ragout de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Spălați dovleceii; tăiați pe jumătate pe lungime.
Scoateți și aruncați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Adăugați apă la adâncimea de 1/2 inch.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță; lăsați să se răcească ușor. Folosind o furculiță, răzuiți șuvițe asemănătoare spaghetelor pe un platou; puneți deoparte și păstrați la cald.
Înveliți o cratiță cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați prazul; gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați fasole și roșii; gatiti la foc mediu 5 minute. Se amestecă măslinele și următoarele 3 ingrediente; gătiți până se încălzește bine. Lingura amestec de fasole peste suc de fructe.
Garnisiți cu frunze de țelină, dacă doriți.