Spaghetti Casserole II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 15 porții cu 212 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți spaghete, brânză cheddar, suc de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Spaghete, Caserola De Spaghete, și Caserola De Spaghete.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, gătiți carnea de vită măcinată până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgere.
6
Așezați carnea de vită într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu roșii, supă de roșii și suc de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Supă De Roșii
Tomate
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Puneți spaghetele peste roșii și acoperiți cu cheddar mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Mărunțită
Spaghete
Tomate
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, până când brânza este aurie și cu bule.