Spaghete Din Cincinnati

Spaghete Din Cincinnati
Spaghetele Cincinnati ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1180 calorii, 62g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,19 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 266 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos worcestershire, mandrină de vită măcinată, amestec de pudră de chili și scorțișoară măcinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spaghete Cu Chili Din Cincinnati, Spaghetti Squash Cincinnati Chili, și Chili Cincinnati cu spaghete și brânză Cheddar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez mare sau oală de supă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați slănina și crocantul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
4
Adăugați carnea de vită și rumeniți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Adăugați Worcestershire, pudră de chile, pudră de cacao, boia de ardei, oregano, ienibahar, scorțișoară, usturoi, jalapenos, ceapă și cuișoare. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De ChiliPraf De Chili
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Ardei IuteArdei Iute
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați pasta de roșii, amestecați un minut, apoi adăugați bulionul, roșiile, fasolea și sosul de roșii. Aduceți la un balon, apoi reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de 45 de minute. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu, amestecând frecvent, adăugând apă sau bulion la subțire dacă sosul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
FasoleFasole
SosSos
StocStoc
ApăApă
7
Pentru a servi, în timp ce sosul se încălzește, aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste. Condimentează apa clocotită cu sare și adaugă pastele, gătește la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Îndepărtați 1 cană de apă de gătit cu amidon chiar înainte de a scurge pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
9
Adăugați apa de gătit în sosul de carne, scurgeți pastele și readuceți-o în oala fierbinte. Aruncați pastele cu clești, combinând apa de gătit cu amidon și aproximativ două treimi din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Transferați pastele într-un platou mare de servire și acoperiți cu sosul rămas. Puneți ceapa, Cheddar, Parmigiano-Reggiano, jalapeno murat și coriandru în fața platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ardei IuteArdei Iute
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CeapăCeapă
PastePaste
SosSos

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista