Spaghetele Cincinnati ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1180 calorii, 62g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,19 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 266 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos worcestershire, mandrină de vită măcinată, amestec de pudră de chili și scorțișoară măcinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spaghete Cu Chili Din Cincinnati, Spaghetti Squash Cincinnati Chili, și Chili Cincinnati cu spaghete și brânză Cheddar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez mare sau oală de supă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați slănina și crocantul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați carnea de vită și rumeniți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Adăugați Worcestershire, pudră de chile, pudră de cacao, boia de ardei, oregano, ienibahar, scorțișoară, usturoi, jalapenos, ceapă și cuișoare. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Praf De Chili
Pudră De Cacao
Ardei Iute
Ienibahar
Scorțișoară
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Mărar Proaspăt, Smuls
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați pasta de roșii, amestecați un minut, apoi adăugați bulionul, roșiile, fasolea și sosul de roșii. Aduceți la un balon, apoi reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de 45 de minute. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu, amestecând frecvent, adăugând apă sau bulion la subțire dacă sosul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Sos De Roșii
Tomate
Fasole
Sos
Stoc
Apă
7
Pentru a servi, în timp ce sosul se încălzește, aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste. Condimentează apa clocotită cu sare și adaugă pastele, gătește la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Îndepărtați 1 cană de apă de gătit cu amidon chiar înainte de a scurge pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
9
Adăugați apa de gătit în sosul de carne, scurgeți pastele și readuceți-o în oala fierbinte. Aruncați pastele cu clești, combinând apa de gătit cu amidon și aproximativ două treimi din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați pastele într-un platou mare de servire și acoperiți cu sosul rămas. Puneți ceapa, Cheddar, Parmigiano-Reggiano, jalapeno murat și coriandru în fața platoului.