Friptură de flancuri cu sos de vin

Friptură de flancuri cu sos de vin
Flank Friptură cu sos de vin durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 204 de calorii. Este perfect pentru ziua indragostitilor. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură de vită, ulei de măsline, vin sau ceapă verde. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 26%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Friptura de flanc cu sos de vin cu usturoi, Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci și Spirale de friptură de flanc cu sos de vin porcini și roșu.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie din bulbul de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2
Tăiați vârful bulbului de usturoi; ungeți cu 1/2 linguriță ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Coaceți la 425° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute. Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mic; pasează și pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se presară friptura cu piper și sare. Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, gătiți friptura la foc mediu-mare în uleiul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Reduceți căldura la mediu; adauga 1 lingura de unt. Gătiți friptura cu 4-8 minute mai mult pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să indice 145°; medie, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți și păstrați la cald.
7
Adăugați treptat bulion și vin în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere. Se amestecă în piure de usturoi. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, până când lichidul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Se strecoară sosul și se întoarce în tigaie; se amestecă untul rămas până se topește. Tăiați friptura subțire peste bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Se presara cu ceapa; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru Flank Steak. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista