Spaghete De Pui
Spaghetele de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 579 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, ceapă, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (spaghete în stil columbian cu pui), Spaghetti Junction: spaghetele de 4 dolari care au un gust aproape la fel de bun ca spaghetele de 24 de dolari de la Roy Choi ' s L. A. Son, și Spaghete De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-o oală medie cu apă și aduceți la fierbere rulantă la foc mediu-mare. Se fierbe câteva minute, apoi se întoarce la foc mediu-mic și se fierbe timp de 30 până la 45 de minute. Scoateți puiul din oală (lăsați lichidul pentru gătitul spaghetelor) și lăsați să se răcească ușor. Alegeți carnea pentru a face 2 căni generoase.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Gatiti spaghetele in bulion de la pui pana la al dente. Nu gătiți prea mult.
Scurgeți spaghetele, rezervând aproximativ 2 căni de lichid de gătit.
Adăugați spaghetele într-un bol mare și combinați cu puiul, supa de ciuperci, 1 1/2 căni de Cheddar, ardeii verzi și roșii, sare condimentată, cayenne, ceapă și sare și piper după gust.
Se amestecă în 1 cană din lichidul rezervat la început, adăugând o cană suplimentară, dacă este necesar.
Așezați amestecul într-o tigaie cu caserolă și acoperiți cu restul de 1 cană de Cheddar.
Coaceți până la bule, aproximativ 45 de minute. (Dacă brânza de deasupra începe să fie prea gătită, acoperiți caserola cu folie.)