Spaghete cu verdeață ofilită și Pesto de nucă-pătrunjel

Spaghetele cu verdeață ofilită și Pesto de nucă-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 414 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare sunt Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel, Verdeață amară ofilită cu brânză de capră crocantă de nuc, și Pesto De Pătrunjel De Nucă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; rezervați 1/4 cană de apă de gătit pentru paste.
Adăugați bietă după 5 minute de gătit și scurgeți; întoarceți pastele și verdeața în oală.
În timp ce pastele se gătesc, combinați pătrunjelul, spanacul, nucile, usturoiul, 2 linguri de ulei, coaja de lămâie, 1 lingură de apă și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie; pulsează până se îngroașă.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, spargeți ouăle în tigaie. Gatiti pana cand albusurile sunt complet ferme, dar galbenusurile sunt inca moi (aproximativ 2 minute). Condimentați ouăle cu 1/4 linguriță rămasă fiecare sare și piper.
Aruncați amestecul de paste rezervat cu pesto și suficientă apă de gătit rezervată pentru a face un sos subțire. Împărțiți pastele în 6 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare cu un ou prăjit.