Spaghete cu verdeață ofilită și Pesto de nucă-pătrunjel

Spaghete cu verdeață ofilită și Pesto de nucă-pătrunjel
Spaghetele cu verdeață ofilită și Pesto de nucă-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 414 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare sunt Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel, Verdeață amară ofilită cu brânză de capră crocantă de nuc, și Pesto De Pătrunjel De Nucă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; rezervați 1/4 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bietă după 5 minute de gătit și scurgeți; întoarceți pastele și verdeața în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce pastele se gătesc, combinați pătrunjelul, spanacul, nucile, usturoiul, 2 linguri de ulei, coaja de lămâie, 1 lingură de apă și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie; pulsează până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
NuciNuci
UsturoiUsturoi
PastePaste
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, spargeți ouăle în tigaie. Gatiti pana cand albusurile sunt complet ferme, dar galbenusurile sunt inca moi (aproximativ 2 minute). Condimentați ouăle cu 1/4 linguriță rămasă fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Aruncați amestecul de paste rezervat cu pesto și suficientă apă de gătit rezervată pentru a face un sos subțire. Împărțiți pastele în 6 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SosSos
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista