Spaghete cu usturoi

Spaghetele cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 728 calorii. Un amestec de fulgi de piper, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute), Spaghete cu usturoi, ceapă și Pancetta: Spaghetti alla Gricia, și Spaghete depozit Spaghete cu unt de usturoi.
Instrucțiuni
Cojiți usturoiul fără a zdrobi căței și feliați subțire pe lungime cât mai uniform posibil (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană; curățați și feliați mai mult dacă este necesar). Gatiti usturoiul in 4 linguri (1/4 cana) de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat mic, amestecand ocazional, pana cand devin aurii, 7-10 minute.
Transferați usturoiul cu o lingură cu fante într-un castron. (Usturoiul va fi crocant pe măsură ce se răcește.)
Adăugați fulgi de ardei iute în tigaie și gătiți, amestecând, 1 minut, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Între timp, gătiți spaghetele într - o oală de fierbere de 6 până la 8 litri până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți spaghetele într-o strecurătoare. Se amestecă coaja și sarea în ulei în tigaie, apoi se adaugă spaghete, pătrunjel și 1/2 cană de apă de gătit rezervată. Aruncați la foc moderat până când se combină bine, 30 de secunde până la 1 minut, adăugând suficientă apă de gătit rezervată pentru a menține spaghetele umede.
Adăugați jumătate de usturoi și aruncați.
Se ia de pe foc și se aruncă pastele cu 1 1/2 linguri rămase ulei și sare și piper după gust.
Se transferă într-un castron de servire și se presară cu usturoiul rămas.