Spaghete Cu Ton, Lămâie Și Pesmet

Spaghete Cu Ton, Lămâie Și Pesmet
Spaghetele cu ton, lămâie și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți tunan în apă, pătrunjel, măsline kalamatan slivered și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă de la Martha Stewart are 50 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Spaghete cu lămâie cu ton și broccoli, Luni minime: Spaghete cu ton, lămâie și mărar, și Spaghete cu hamsii și pesmet.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea și 1 linguriță de ulei până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se întinde pe o foaie de copt cu margini; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până devin aurii, aruncând ocazional, 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista