Spaghete Cu sos bolognez
Nevoie de un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Spaghetele cu sos bolognez ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 308 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente, țelină, frișcă grea și sos de spaghete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Spaghete Cu Sos Bolognez, Spaghete Cu Sos Bolognez, și Spaghete Cu Sos Bolognez.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, morcovul, țelina, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz. Se amestecă sosul de spaghete și condimentul Italian; aduceți la fierbere. Se amestecă smântâna și pătrunjelul. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Între timp, gătiți spaghete conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Se adaugă în sos și se aruncă. Gatiti 1-2 minute sau pana se incalzeste.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Animalul de companie Nature ' s Revenge, Nat ros automobil, cu un rating de 4.8 din 5 stele, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Răzbunarea naturii Pet Nat Rose]()
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).