Spaghete cu porumb cremos și șuncă

Spaghete cu porumb cremos și șuncă
Spaghetele cu porumb cremos și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 627 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, porumb de urechi, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, și supă cremoasă de legume de porumb , cum se face supă cremoasă de legume de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de apă fiartă, sărată, gătiți urechile de porumb până când tocmai ați terminat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți porumbul din oală și salvați apa fierbinte pentru a găti spaghetele. Când urechile de porumb sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați sâmburii de pe știulete. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de sâmburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Puneți porumbul într-un robot de bucătărie cu smântâna, pătrunjelul, sarea și piperul. Pulsați de trei sau patru ori pentru a tăia porumbul într-un piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Întoarceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați spaghetele și gătiți până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute. Rezervați aproximativ 3/4 cană din apa de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
6
Scurgeți spaghetele și aruncați cu 1/3 cană din apa de paste rezervată, amestecul de porumb, șunca și untul. Dacă sosul pare prea gros, adăugați mai multă apă de paste rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Test-sfat de bucătărie: pentru a tăia boabele dintr-o ureche de porumb, rupeți urechea în jumătate cu mâinile sau tăiați-o cu un cuțit. Stați fiecare jumătate la capăt pe o placă de tăiere și, folosind un cuțit mare, tăiați direct pe laturi pentru a îndepărta miezurile. Este mai ușor să tăiați boabele de porumb fiert decât crude, deoarece sucul stropește mai puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Recomandarea vinului: pentru acest fel de mâncare all-American, ați putea dori să încercați un vin alb American dintr-o regiune mai puțin cunoscută, Coasta de Est. Căutați un chardonnay sau sauvignon blanc destul de acid din Virginia, regiunea Finger Lakes din New York sau chiar Rhode Island.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista