Spaghete cu porumb cremos și șuncă
Spaghetele cu porumb cremos și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 627 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, porumb de urechi, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, și supă cremoasă de legume de porumb , cum se face supă cremoasă de legume de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de apă fiartă, sărată, gătiți urechile de porumb până când tocmai ați terminat, aproximativ 3 minute.
Scoateți porumbul din oală și salvați apa fierbinte pentru a găti spaghetele. Când urechile de porumb sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați sâmburii de pe știulete. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de sâmburi.
Puneți porumbul într-un robot de bucătărie cu smântâna, pătrunjelul, sarea și piperul. Pulsați de trei sau patru ori pentru a tăia porumbul într-un piure grosier.
Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați spaghetele și gătiți până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute. Rezervați aproximativ 3/4 cană din apa de paste.
Scurgeți spaghetele și aruncați cu 1/3 cană din apa de paste rezervată, amestecul de porumb, șunca și untul. Dacă sosul pare prea gros, adăugați mai multă apă de paste rezervată.
Test-sfat de bucătărie: pentru a tăia boabele dintr-o ureche de porumb, rupeți urechea în jumătate cu mâinile sau tăiați-o cu un cuțit. Stați fiecare jumătate la capăt pe o placă de tăiere și, folosind un cuțit mare, tăiați direct pe laturi pentru a îndepărta miezurile. Este mai ușor să tăiați boabele de porumb fiert decât crude, deoarece sucul stropește mai puțin.
Recomandarea vinului: pentru acest fel de mâncare all-American, ați putea dori să încercați un vin alb American dintr-o regiune mai puțin cunoscută, Coasta de Est. Căutați un chardonnay sau sauvignon blanc destul de acid din Virginia, regiunea Finger Lakes din New York sau chiar Rhode Island.