Tarta De Ceapa Caramelizata Cu Masline

Tarta De Ceapa Caramelizata Cu Masline
Tarta de ceapa caramelizata cu masline ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cimbru, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Cu Ceapa Caramelizata, Masline Si Hamsii, Pizza cu fenicul caramelizat, ceapă și măsline, și Tarta Cu Ceapa Caramelizata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați ceapa într-un singur strat peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii. Se acoperă cu măsline și hamsii dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți cuptorul la 375 de grade și coaceți până se umflă și se rumenesc, încă aproximativ 15 minute (cort cu folie dacă crusta se rumeneste prea repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Tăiați în pătrate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista