Spaghete cu ouă prăjite și Parmigiano-Reggiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele cu ouă prăjite și Parmigiano-Reggiano. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 488 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți parmigiano-reggiano, spaghete, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete prăjite Squash cu Parmigiano-Reggiano, Spaghete prăjite Squash cu Parmigiano-Reggiano și ulei de trufe, și Ouă Amestecate Cu Roșii Uscate Și Parmigiano Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti spaghetele conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți spaghetele, rezervând aproximativ 1/2 cană din apa de gătit. Întoarceți spaghetele în oală și adăugați aproximativ 1/3 cană din apa de gătit rezervată și 1/2 brânză. Aruncați până când spaghetele sunt acoperite și se formează un sos cremos, adăugând mai multă apă de gătit, dacă este necesar. Condimentează cu 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Împărțiți spaghetele între boluri individuale și presărați cu brânza rămasă.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați untul și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați rozmarinul și încălziți până la parfum, 1 până la 2 minute.
Scoateți și aruncați rozmarinul. Sparge ouăle în tigaie. Condimentează cu restul de sare și piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți. Gatiti doar pana cand albusurile sunt setate, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, 2-3 minute. Separați ouăle individuale cu o spatulă. Aranjați un ou deasupra fiecărei movile de spaghete.
Se presară cu pătrunjelul (dacă se folosește).
Serviți imediat, instruindu-i pe oaspeți să spargă gălbenușul și să arunce oul cu spaghetele.Sfat: puteți scala cu ușurință această rețetă până la o singură porție dacă sunteți pe cont propriu pentru cină.