Spaghete cu dovlecei prăjiți: spaghete con Zucchinne Fritte

Spaghete cu dovlecei prăjiți: spaghete con Zucchinne Fritte este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 531 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fulgi de chili, brânză ricotta, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Cu Dovlecei Prăjiți, Spaghete De Dovlecei Fără Gluten Ouă Prăjite, și Luni fără carne: spaghete de dovlecei și ouă prăjite Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați dovleceii și tăiați capetele. Feliați dovleceii în discuri subțiri de aproximativ 1/4 inci grosime. Puneți feliile de dovlecel deoparte. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline, adăugați un strat de dovlecei și gătiți sau "braconați" ca chipsurile.
Scoateți dovlecelul și scurgeți-l. Repetați cu dovleceii rămași.
Puneți dovleceii într-un bol de servire.
Adăugați usturoiul și căpșunile în cratiță și gătiți până când sunt moi și se rumenesc.
Adăugați oțetul de vin roșu și lăsați să gătească până când oțetul se evaporă, aproximativ 2 minute. Aruncați în castron cu dovleceii.
Umpleți o cratiță cu fund greu cu 6 litri de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați 2 linguri de sare, amestecând pentru a se dizolva. Gătiti spaghetele conform instrucțiunilor pachetului, până când sunt fragede, dar totuși al dente.
Scurgeți pastele. Aruncați pastele cu dovlecelul și adăugați sare și piper, după gust.
Adăugați ricotta și Pecorino.
Se servește imediat garnisit cu fulgi de chili roșii și pătrunjel tocat.