Spaghete cu dovleac
Spaghetele cu dovleac necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 425 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovlecei, parmezan, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu dovleac, Trei brânză butternut suc de fructe spaghete coace, și Spaghete aruncate cu dovleac și unt de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu rezistentă. Pe foaia de copt, aruncați dovleceii cu ulei și 1/4 linguriță. sare pentru a acoperi.
Întindeți dovleceii într-un singur strat și prăjiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti spaghetele pana cand sunt fragede, aproximativ 10 minute sau ca eticheta pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă de gătit pentru paste. Întoarceți spaghetele în oală și adăugați dovlecei, unt și salvie. Se amestecă, adăugând apă de paste, după cum este necesar pentru a se umezi.
Se servește imediat, topping cu parmezan.