Spaghetele cu andive și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 588 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de andive belgiene, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pansament Cald Cu Andive Cu Slănină, Mușcături De Roșii Cu Andive De Bacon, și Salată de andive, Stilton și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fierbere și gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Se prăjește slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 10 minute; se transferă pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură. grăsime din tigaie, adăugați usturoi și ceapă și gătiți până la parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați andive, gătind până se înmoaie și translucid, aproximativ 8 minute.
5
Adăugați paste fierbinți la amestecul de andive împreună cu slănină, ulei, brânză, fulgi de chile, pătrunjel, sare și piper, aruncând bine pentru a combina.