Spaghete Coapte
Spaghetele coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 290 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 100 de cenți pe porție. 89 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ardei gras, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Spaghete Coapte, Spaghete Coapte, și Spaghete Coapte.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 pe 2 inci cu spray de gătit.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este ușor crocantă. Cu o lingură pliată, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Călește usturoiul, ceapa și ardeiul gras în picăturile de slănină până se înmoaie.
Adăugați roșiile, măslinele, oregano, slănina și carnea de vită măcinată gătită și fierbeți, neacoperite, timp de 10 minute.
Puneți jumătate din spaghete în vasul de copt pregătit; se acoperă cu jumătate din amestecul de legume-carne de vită; și se presară cu 1 cană de cheddar. Repetați straturile. Într-un castron, amestecați împreună crema de supă de ciuperci și 1/4 cană de apă până se omogenizează și turnați-o peste caserolă.
Se presară parmezanul și se coace, neacoperit, timp de 30 până la 35 de minute sau până se încălzește.