Southwestern Bizcochitos
Bizcochitos sud-vest ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 240 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină pentru a întinde fursecuri, bețe de scurtare a legumelor cu aromă de unt, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bizcochitos, Portocaliu Bizcochitos, și Southwestern Rachel Sandwich cu Southwestern Slaw: cap de mistreț cea mai îndrăzneață provocare de suport pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și scurtarea într-un castron mare la viteza medie a mixerului electric până când se amestecă bine.
Adăugați ouă, sirop de porumb, vanilie, coajă de portocală și semințe de anason. Bateți până se omogenizează bine și pufos.
Combinați 3 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron mediu.
Se adaugă treptat la amestecul de scurtare, bătând la viteză mică până se omogenizează bine. Înfășurați aluatul în folie de plastic. Se da la frigider 1 ora sau peste noapte.
Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale. Formați fiecare într-un disc. Înfășurați cu folie de plastic. Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Presărați aproximativ 1 lingură de făină pe o foaie mare de hârtie de ceară.
Așezați discul de aluat pe hârtie făinoasă. Aplatizați ușor cu mâinile. Întoarceți aluatul. Acoperiți cu o altă foaie mare de hârtie de ceară.
Rulați aluatul la grosimea de 1/4 inch.
Scoateți foaia superioară de hârtie de ceară.
Tăiați cu tăietor de prăjituri cu făină de 2 inci.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foaia de copt unsă. Repetați cu aluatul rămas.
Combinați zahărul și scorțișoara.
Ungeți fursecurile cu lapte.
Presărați fursecurile cu amestec de zahăr.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când cookie-urile sunt ușor setate. Se răcește 2 minute pe foaia de copt.
Scoateți cookie-urile în raft pentru a se răci complet.