Souffl Marmelade Cu Gem De Căpșuni
Souffl Marmelete gem de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 183 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin, gălbenușuri de ou, gem de căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Souffl Omletă Cu Ierburi Fine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului. Ungeți generos o foaie mare de copt cu margini și praf generos cu zahăr superfin. Într-un bol mare de amestecare, folosind un mixer electric portabil, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți în zahărul superfin, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare, până se formează vârfuri ferme. Într-un castron, bateți gălbenușurile până la galben pal. Îndoiți ușor gălbenușurile de ou în albușurile bătute.
Cu spatula, folosiți jumătate din amestecul de ouă pentru a forma patru ovale de 5 pe 3 inci pe foaia de copt pregătită. Cu spatele unei linguri, faceți o indentare lungă de 2 inci în centrul fiecărui oval și umpleți cu 1 lingură de gem. Acoperiți cu amestecul de ouă rămas pentru a închide gemul.
Coaceți sufletele timp de aproximativ 10 minute, până când sunt umflate și se rumenesc, dar încă ușor jiggly în centru. Cu o spatulă metalică, transferați ușor omletele pe farfurii. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește imediat.