Souffl de pere cu sos de ciocolată

Souffl de pere cu sos de ciocolată
Pear souffl cu sos de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 423 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Sufle de pere Taillevent cu napolitane de pere, Sufle De Ciocolată Albă Cu Sos De Zmeură, și Souffl dublu de ciocolată 6s cu sos cald de Fudge.

Instrucțiuni

1
Aduceți crema la foc miccratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
2
Scoateți dincăldură.
3
Adăugați ciocolată și lăsați să stea până laciocolata se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Adăugați bourbon și amestecați până când ciocolata este topită și sosul este neted. Faceți înainte: sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Ungeți cu generozitate șase cupe 3/4-cupramekins sau cremă, apoi acoperiți cu zahăr, înclinând ramekins pentru a acoperi uniform fundul și părțile laterale. Atingeți ușor orice exces de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați ramekins pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie marenonstick la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adaugajumătate de pere și saut până la începutul până la maro, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Se presara cu 1 1 / 2linguri de zahar si saut pana cand pere sunt caramelizate si sucurile sunt groase, cu 3 pana la 4 minute mai lungi. Răzuiți amestecul de pere încastron. Repetați cu restul de 1 lingurăunt, pere rămase și 1 1/2 lingurizahăr. Se amestecă sucul de lămâie în pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Lăsați să se răcească toremperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
7
Folosind lingura cu fante, transferați perela procesor; adăugați sucuri de pere în sos de ciocolată. Puree pere până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Transferpear puree (aproximativ 2 cani) la mediucratiță. Face înainte: se poate face 2 hoursahead. Acoperiți și răciți piureul.
9
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Bateți gălbenușurile de ouîn piure de pere în cratiță pentru a amesteca. Amestec Stirpear constant peste mediu-lowheat până când aburul crește și amestecul este fierbinte (donot fierbe). Transferați cu grijă amestecul de pereîn castron mare. Folosind mixerul electric, batețialbușuri de ou cu vârf de sare într-un alt vas mare până se formează vârfuri moi. Gradualadăugați restul de 5 linguri de zahăr la albușuri de ou și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți ușor 1/3 din albușuri de ou în cojeamestec pentru a ușura. Îndoiți ușor în restalbușuri de ou în 2 adaosuri. Împărțiți souffl rorbatter în mod egal între ramekinele pregătite (ramekinele vor fi pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Coaceți soufflul până la puf și auriu, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Reîncălziți sosul de ciocolată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
13
Se serveste souffl imediat cu caldsos de ciocolată alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista