Souffl de pere cu sos de ciocolată
Pear souffl cu sos de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 423 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Sufle de pere Taillevent cu napolitane de pere, Sufle De Ciocolată Albă Cu Sos De Zmeură, și Souffl dublu de ciocolată 6s cu sos cald de Fudge.
Instrucțiuni
Aduceți crema la foc miccratiță la foc mediu.
Adăugați ciocolată și lăsați să stea până laciocolata se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați bourbon și amestecați până când ciocolata este topită și sosul este neted. Faceți înainte: sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși la frigider.
Ungeți cu generozitate șase cupe 3/4-cupramekins sau cremă, apoi acoperiți cu zahăr, înclinând ramekins pentru a acoperi uniform fundul și părțile laterale. Atingeți ușor orice exces de zahăr.
Așezați ramekins pe foaia de copt cu margini.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie marenonstick la foc mediu-mare.
Adaugajumătate de pere și saut până la începutul până la maro, aproximativ 8 minute.
Se presara cu 1 1 / 2linguri de zahar si saut pana cand pere sunt caramelizate si sucurile sunt groase, cu 3 pana la 4 minute mai lungi. Răzuiți amestecul de pere încastron. Repetați cu restul de 1 lingurăunt, pere rămase și 1 1/2 lingurizahăr. Se amestecă sucul de lămâie în pere.
Lăsați să se răcească toremperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
Folosind lingura cu fante, transferați perela procesor; adăugați sucuri de pere în sos de ciocolată. Puree pere până se omogenizează.
Transferpear puree (aproximativ 2 cani) la mediucratiță. Face înainte: se poate face 2 hoursahead. Acoperiți și răciți piureul.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți gălbenușurile de ouîn piure de pere în cratiță pentru a amesteca. Amestec Stirpear constant peste mediu-lowheat până când aburul crește și amestecul este fierbinte (donot fierbe). Transferați cu grijă amestecul de pereîn castron mare. Folosind mixerul electric, batețialbușuri de ou cu vârf de sare într-un alt vas mare până se formează vârfuri moi. Gradualadăugați restul de 5 linguri de zahăr la albușuri de ou și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți ușor 1/3 din albușuri de ou în cojeamestec pentru a ușura. Îndoiți ușor în restalbușuri de ou în 2 adaosuri. Împărțiți souffl rorbatter în mod egal între ramekinele pregătite (ramekinele vor fi pline).
Coaceți soufflul până la puf și auriu, aproximativ 20 de minute.
Reîncălziți sosul de ciocolată la foc mic.
Se serveste souffl imediat cu caldsos de ciocolată alături.