Souffl De Mango-Macadamia 4
Mango-Macadamia souffl CCA ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 296 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, souffl[special_char, nectar de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango Macadamia Crisp, Macadamia-Pui De Mango, și Pâine Cu Nuci De Macadamia Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare și scoateți suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti suflantele, acoperiți ușor vasele de suflet de 8 (8 uncii) cu spray de gătit.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr. Pune deoparte.
Puneți mango și nectar într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de mango în tigaie; se amestecă până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand amestecul este gros si bulbuc, amestecand continuu; se ia de pe foc. Se amestecă untul.
Transferați amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă gălbenușurile de ou.
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri rigide (nu bateți prea mult). Îndoiți ușor un sfert din albușurile de ou în amestec de mango; pliați ușor albușurile rămase. Amestecați ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite; presărați blaturile uniform cu nuci de macadamia. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Așezați vasele pe foaia de copt; așezați foaia de copt pe raftul inferior al unui cuptor 425. Reduceți imediat temperatura la 350 (nu scoateți suflantele din cuptor).
Coaceți 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în partea laterală a souffl iese curată.
Pentru a pregăti sosul, combinați laptele condensat îndulcit, sucul și apa, amestecând bine cu un tel.