Souffl De Brânză 4
Brânză souffl ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 291 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Souffle cu șuncă și brânză, Ww Sufleu De Brânză, și Sufleu De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți interiorul unui vas souffl de 10 până la 11 căni cu 1 1/2 lingurițe de unt.
Adăugați parmezan; înclinați vasul pentru a acoperi.
Separați ouăle; puneți gălbenușurile într-un castron mic și toate albușurile într-un castron mare de mixer.
Adăugați cremă de tartru în alb.
Topiți untul rămas într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați făină și amestecați până la barbotare.
Bateți laptele în amestec.
Adăugați sare, piper, cayenne și nucșoară măcinată. Reveniți la foc mare și amestecați până când amestecul fierbe, aproximativ 2 minute; sosul va fi foarte gros. Puneți deoparte aproximativ 2 linguri de brânză gruyre, apoi adăugați restul în sos și amestecați până se topește.
Se ia de pe foc. Dump în gălbenușuri de ou și se amestecă bine.
Cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile doar până când dețin vârfuri moi, dar distincte. Puneți o lingură mare de albi în sos și amestecați bine.
Răzuiți sosul în albușuri și, cu o spatulă flexibilă, pliați ingredientele împreună; amestecul poate arăta dungat.
Răzuiți amestecul în vasul souffl. Cu vârful spatulei, desenați un cerc deasupra suflului, apoi presărați cu brânză gruyre rezervată.
Amplasat pe raftul central al unui cuptor de 400.
Coaceți până se rumenesc și centrați ușor când vasul este agitat ușor (pentru un souffl Cochet), aproximativ 25 de minute sau pentru un souffl mai uscat, încă aproximativ 10 minute.