Souffl Cu Brânză De Capră-Arpagic 4
Brânză de capră-arpagic souffl Circulatorum ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,63 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare kosher, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Souffl De Brânză De Capră 4, Souffl De Brânză De Capră 4, și Sufleu De Broccoli Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Unt un 2-qt. souffl fel de mâncare, apoi strat cu 2 linguri. parmezan. Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt.
Adăugați făină și gătiți, amestecând des, până când amestecul începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Bateți laptele și continuați să bateți până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza de capră, rămânând 2 linguri. parmezan, arpagic, sare și cayenne. Se amestecă gălbenușurile de ou pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Într-un alt bol, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până când țin vârfuri rigide. Se amestecă un sfert din albușuri în amestecul de gălbenușuri, apoi se pliază ușor în restul.
Transferați amestecul în vasul souffl pregătit.
Coaceți souffl până când este umflat și bine rumenit și jiggles doar ușor în centru atunci când scuturați ușor tigaia, 30 până la 35 de minute.
Serviți imediat, scoțând porții cu o lingură mare.
Notă de vin: Riesling este unul dintre marii struguri albi din lume. Dar versiunile timpurii din Occident au avut tendința de a fi simple, siropoase dulci și flasc, iar reputația sa de schlock a fost sigilată. Adevărul este că Riesling vine într-o serie de niveluri de zahăr, de la uscat până la destul de dulce. Cei din Alsacia, Franța, înclină spre foarte uscat; sticle germane rula gama. Dar cei mai buni au o aciditate mare care menține vinul crocant și răcoritor, oricât de dulce ar fi. Iar aromele de fructe cu sâmburi, mere, pere și citrice vin adesea împreună cu indicii de flori, minerale și ceea ce poate fi descris doar ca o calitate obsedantă a combustibilului diesel-dacă vă puteți imagina asta ca un lucru bun.
Este acea aciditate care face din Riesling un vin alimentar grozav: cele mai uscate sunt minunate cu crustacee (fructele capătă dulceața crabului și creveților), sushi, păsări de curte, carne de porc, mezeluri sărate precum șunca și-surprinzător-ouă; versiunile mai dulci se descurcă bine cu mâncărurile dulci și acrișoare și mâncarea picantă thailandeză sau sud-vestică.
Alegerea noastră: Covey Run Riesling 2005 (Columbia Valley; 8 USD). Nectar de piersici cu o notă de zahăr și acid excelent; bine cu sufletul.