Brânză de capră-arpagic souffl Circulatorum ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,63 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare kosher, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Souffl De Brânză De Capră 4, Souffl De Brânză De Capră 4, și Sufleu De Broccoli Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt un 2-qt. souffl fel de mâncare, apoi strat cu 2 linguri. parmezan. Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând des, până când amestecul începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți laptele și continuați să bateți până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza de capră, rămânând 2 linguri. parmezan, arpagic, sare și cayenne. Se amestecă gălbenușurile de ou pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Gălbenuș De Ou
Parmezan
Piper Cayenne Măcinat
Arpagic
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Într-un alt bol, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până când țin vârfuri rigide. Se amestecă un sfert din albușuri în amestecul de gălbenușuri, apoi se pliază ușor în restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Transferați amestecul în vasul souffl pregătit.
9
Coaceți souffl până când este umflat și bine rumenit și jiggles doar ușor în centru atunci când scuturați ușor tigaia, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Serviți imediat, scoțând porții cu o lingură mare.
11
Notă de vin: Riesling este unul dintre marii struguri albi din lume. Dar versiunile timpurii din Occident au avut tendința de a fi simple, siropoase dulci și flasc, iar reputația sa de schlock a fost sigilată. Adevărul este că Riesling vine într-o serie de niveluri de zahăr, de la uscat până la destul de dulce. Cei din Alsacia, Franța, înclină spre foarte uscat; sticle germane rula gama. Dar cei mai buni au o aciditate mare care menține vinul crocant și răcoritor, oricât de dulce ar fi. Iar aromele de fructe cu sâmburi, mere, pere și citrice vin adesea împreună cu indicii de flori, minerale și ceea ce poate fi descris doar ca o calitate obsedantă a combustibilului diesel-dacă vă puteți imagina asta ca un lucru bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Verzi
Riesling
Măr
Fructe
Zahăr
Os
Pere
Vin
12
Este acea aciditate care face din Riesling un vin alimentar grozav: cele mai uscate sunt minunate cu crustacee (fructele capătă dulceața crabului și creveților), sushi, păsări de curte, carne de porc, mezeluri sărate precum șunca și-surprinzător-ouă; versiunile mai dulci se descurcă bine cu mâncărurile dulci și acrișoare și mâncarea picantă thailandeză sau sud-vestică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Riesling
Păsări De Curte
Fructe
Crabi
Ouă
Carne De Porc
Vin
șuncă
13
Alegerea noastră: Covey Run Riesling 2005 (Columbia Valley; 8 USD). Nectar de piersici cu o notă de zahăr și acid excelent; bine cu sufletul.