Sote de biban Chilian cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper

Sote de biban Chilian cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare chilian sotat cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1503 calorii, 68G de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 13,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi, unt, ardei piquillo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bascul De Mare Chilian Sotat, Biban De Mare Chilian, și Biban De Mare Chilian Cu Sos Moho.

Instrucțiuni

1
Ungeți uleiul pe ambele părți ale peștelui și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se încălzește tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați peștele cu pielea în jos și sotati până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Așezați o lingură mare de brandade pe o farfurie încălzită. Echilibrul unu
5
File de biban de mare sotat pe o parte a brandadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
6
Stropiți întreaga farfurie cu sosul de șofran Piquillo Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
șofranșofran
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
7
Așezați usturoiul și 1/4 cană de ulei într-o cratiță mică și încălziți încet la foc mediu până când usturoiul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Așezați usturoiul și câteva linguri de ulei într-un robot de bucătărie cu codul de sare și procesați până se omogenizează. Treceți cartofii și păstârnacul printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cod De SareCod De Sare
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Adăugați piureul de cod de sare, laptele și uleiul de măsline rămas și amestecați până se combină. Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cod De SareCod De Sare
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
10
Așezați șalotele, vinul, oțetul și șofranul într-o oală medie nereactivă și gătiți până când lichidul este redus la 1 lingură. Începeți încet să bateți untul până când sosul se emulsionează. Condimentați cu sare și piper, după gust, și pliați ardeii piquillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
șofranșofran
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru chilian Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista