Sot de curcan cu cârnați
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale? Sotul cu cârnați de curcan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 2 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 32 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, cârnați de curcan, amestec de condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chicken Sausage Sote, Ratatouille Sausage Sote și Chicken Sausage Sote.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți cartofii și cârnații în ulei, dacă doriți, timp de 15-20 de minute.
Adăugați puiul, ardeii și ceapa; se caleste timp de 15 minute sau pana cand puiul se rumeneste.
Adăugați fasolea, apa, oregano, amestecul de condimente și piper. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.