Sosul Fungic
Sosul fungic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, șobolani, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Snap Mazare Saut, Saut de sfârșit de vară, și Anghinare si mazare saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie grea de 10 inci, încălziți 1 uncie de unt clarificat la foc mare.
Adăugați ciupercile feliate câte o mână la un moment dat pentru a Sota tigaie. Pe măsură ce ciupercile încep să dezvolte o culoare bogată, maro, împingeți-le spre exteriorul tigaiei. Întoarceți ciupercile pe măsură ce încep să se coloreze. Când tigaia devine uscată, adăugați untul clarificat rămas în tigaie.
Adăugați o altă mână de ciuperci în tigaie și continuați până când toate ciupercile au fost adăugate. Condimentează cu sare și piper după ce s-a făcut ultima adăugare la tigaie.
Faceți o gaură în mijlocul tigaiei și adăugați șalotele. Deglazați tigaia cu coniac, răzuind orice bucăți de ciuperci rumenite.
Adăugați arpagicul. Reglați condimentele cu sare și piper.