Sosul fantastic de spaghete al lui Ryan

Sosul fantastic de spaghete al lui Ryan
Sosul fantastic de spaghete al lui Ryan ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. O porție conține 387 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Funcționează bine ca un sos la preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de paste penne, carne de vită măcinată, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sosul bolognez al pastorului Ryan, Cina în seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), și Cina în seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci).

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, la foc mare, adăugați carne de vită tocată, oțet, ceapă tocată și condimente italiene. Se amestecă până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
OțetOțet
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați roșiile feliate, pasta de roșii și ardeiul gras verde tocat și amestecați. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
3
Se amestecă sosul Worcestershire, sosul de soia și sosul de ardei iute. Se amestecă sosul de roșii. Lăsați amestecul să fiarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De RoșiiSos De Roșii
Sos De SoiaSos De Soia
4
In timp ce sosul fierbe gatiti pastele penne intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți bine.
6
Adăugați paste calde în sos și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
7
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite amestecarea maximă a aromelor.
8
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista