Sosaties de caise uscate și miel

Sosaties de caise uscate și miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete africane, așa că încercați Sosaties de caise uscate și miel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de apă, gem de caise strecurat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Tamarind-frigarui de miel glazurat cu gust de caise uscate, Sosaties (Kebab Din Africa De Sud), și Dulceata Picanta De Caise Uscate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați dulceața, oțetul, apa, pudra de curry, usturoiul, sarea, coriandrul, ghimbirul, cuișoarele, ienibaharul, frunza de dafin, chimenul și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lasă marinada să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Puneți mielul într-un vas mare de copt din sticlă, adăugați marinada și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore, aruncând carnea de 2 sau 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți caisele cu apă clocotită și lăsați să se umfle timp de 1 oră; scurgeți înainte de utilizare. Înmuiați opt frigarui de bambus de 8 inci în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Infilați cuburile de miel și caisele pe frigarui, folosind 3 caise pe frigărui. Întoarceți frigăruile la marinată până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Aprindeți grătarul sau preîncălziți broilerul. Grătiți sau prăjiți frigăruile timp de 12 până la 15 minute, ungând și întorcând ocazional, până când mielul este încă ușor roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Graham Beck Game Reserve Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista