Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, sosul Verde ar putea fi uimitor fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 112 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, suc de lămâie, parmezan și amestec de brânză romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un sos la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Sos de tomate Chile Verde (akan AWESOME-sos), Salsa verde (sos verde), și Halibut ars cu sos Verde.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, usturoiul și coaja de lămâie într-un robot de bucătărie; acoperiți și pulsați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați jumătate din busuioc și pătrunjel; acoperiți și procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Adăugați busuiocul rămas și pătrunjelul; se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Adăugați măslinele, caperele, sucul de lămâie, fulgii de piper și brânza; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.