Sos Ușor De Brânză
Sosul ușor de brânză ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 78 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sare kosher, brânză pepper jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', Sos ușor de brânză Cheddar pentru legume-Iowa Girl Eats, și Pui ușor Cordon Bleu Kabobs cu sos de scufundare cu brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți vermutul și usturoiul la fiert într-o tigaie mare la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 7 până la 10 minute sau până când vermutul se reduce la 1 lingură.
Bateți împreună jumătate și jumătate și amidon de porumb.
Bateți amestecul jumătate și jumătate, sarea și piperul în amestecul de vermut; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până când amestecul se îngroașă.
Adăugați brânză pepper Jack. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând constant, 1 minut sau până când brânza este topită și sosul este neted.
Se ia de pe foc și se folosește imediat.
* Sherry uscat poate fi înlocuit.