Sos Tzatziki Ușor

Sos Tzatziki Ușor
Sos tzatziki ușor ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 21 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână castraveți, iaurt, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sos Tzatziki Ușor, Rețetă Ușoară De Sos Tzatziki, și Sos Ușor De Castraveți Tzatziki.

Instrucțiuni

1
Amestecați iaurtul, castravetele, usturoiul, pătrunjelul și sarea împreună într-un castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 1 oră. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista