Sos Simplu De Roșii Cu Paste
Sosul simplu de roșii cu paste ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 57 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Simple Cu Roșii Cherry, Paste Simple Cu Roșii De Dovlecei, și Paste absolut delicioase și Simple de roșii, busuioc și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți roșii proaspete, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Cu un cuțit ascuțit, faceți un X în fundul fiecărei roșii. Puneți cu grijă în apă și fierbeți 1 minut.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați pielea și îndepărtați miezul. Împărțiți fiecare roșie, transferați-o într-un castron mare și, folosind un blender de imersie, amestecați roșiile într-o pură pură. Dacă utilizați conserve, roșii goale într-un castron mare și puls scurt.
Adăugați ulei, usturoi și ardei roșu zdrobit împreună într-o oală grea de 3 litri. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana cand usturoiul devine auriu pal, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșii pure, busuioc, zahăr și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduc la aproximativ 2 1/2 căni (40 de minute pentru conserve și 50 de minute până la 1 oră pentru proaspete).
În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele conform instrucțiunilor până când sunt al dente.
Scurgeți și aruncați cu sos.
Transferați pastele în 6 boluri.
Garnisiți cu busuioc și brânză, dacă doriți.