Sos Rapid De Roșii

Sos Rapid De Roșii
Sosul rapid de roșii este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de usturoi, conserve de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Sos Rapid De Roșii, Sos Rapid De Roșii, și Sos Rapid De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Deschideți cutia de roșii și turnați sucul într-un castron. Folosiți capacul pentru a apăsa roșiile pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Apoi folosiți mâna pentru a stoarce roșiile într-o pulpă. Rezervați sucul și pulpa separat și puneți deoparte cutia goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu-mare până la cald. Dacă folosiți jalapeno, înclinați tigaia pentru a colecta uleiul într-o mică piscină pe lateral și aruncați jalapeno în ulei. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți jalapeno și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și gătiți scurt până la aur ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
7
Se adaugă sucul de roșii și se aduce la fierbere. Se fierbe rapid timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
8
Adăugați pulpa de roșii zdrobită. Apoi clătiți pulpa rămasă din cutie umplând-o la jumătate cu apă și adăugați-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați jalapeno, sare și piper, după gust și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
10
Adăugați roșiile uscate și amestecați. Coborâți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, până când amestecul se îngroașă și roșiile au devenit roșu-portocaliu față de albastru-roșu pal au fost direct din cutie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Adăugați oregano la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
12
Aruncați frunza de dafin. Cojiți, sămânți și zdrobiți jalapeno cu o lingură de sos și treceți la masă, astfel încât mesenii să poată adăuga cât mai multă căldură pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Variație pentru sosul rapid de roșii: înlocuiți 2 kilograme de roșii coapte cu viță de vie pentru roșiile conservate. Cojiți roșiile, tăiați-le pe jumătate transversal și strecurați sucul și semințele peste o sită suspendată peste un bol pentru a colecta sucul. Se toacă roșiile. Procedați conform instrucțiunilor, omițând roșiile uscate și folosind jalapeno, dacă doriți. Ar trebui să aveți aproximativ 2 1/4 cupe sos. Rețeta poate fi crescută proporțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista