Sos Rapid De Roșii
Sosul rapid de roșii este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de usturoi, conserve de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Sos Rapid De Roșii, Sos Rapid De Roșii, și Sos Rapid De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți cutia de roșii și turnați sucul într-un castron. Folosiți capacul pentru a apăsa roșiile pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Apoi folosiți mâna pentru a stoarce roșiile într-o pulpă. Rezervați sucul și pulpa separat și puneți deoparte cutia goală.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu-mare până la cald. Dacă folosiți jalapeno, înclinați tigaia pentru a colecta uleiul într-o mică piscină pe lateral și aruncați jalapeno în ulei. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Scoateți jalapeno și rezervați.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți scurt până la aur ușor.
Adăugați frunza de dafin.
Se adaugă sucul de roșii și se aduce la fierbere. Se fierbe rapid timp de câteva minute.
Adăugați pulpa de roșii zdrobită. Apoi clătiți pulpa rămasă din cutie umplând-o la jumătate cu apă și adăugați-o în tigaie.
Adăugați jalapeno, sare și piper, după gust și reveniți la fierbere.
Adăugați roșiile uscate și amestecați. Coborâți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, până când amestecul se îngroașă și roșiile au devenit roșu-portocaliu față de albastru-roșu pal au fost direct din cutie, aproximativ 30 de minute.
Adăugați oregano la jumătatea gătitului.
Aruncați frunza de dafin. Cojiți, sămânți și zdrobiți jalapeno cu o lingură de sos și treceți la masă, astfel încât mesenii să poată adăuga cât mai multă căldură pe farfurii.
Variație pentru sosul rapid de roșii: înlocuiți 2 kilograme de roșii coapte cu viță de vie pentru roșiile conservate. Cojiți roșiile, tăiați-le pe jumătate transversal și strecurați sucul și semințele peste o sită suspendată peste un bol pentru a colecta sucul. Se toacă roșiile. Procedați conform instrucțiunilor, omițând roșiile uscate și folosind jalapeno, dacă doriți. Ar trebui să aveți aproximativ 2 1/4 cupe sos. Rețeta poate fi crescută proporțional.