Sos Puttanesca sau Kalamata Kwik

Reteta Puttanescan sau Kalamata Kwik Sos se poate face in aproximativ 20 de minute . Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 166 de calorii , 2 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați oregano, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sosul alb Kwik Meal Cart de la „New York a la Cart” ,Tortino de vinete într-un sos Kalamatan Olive Marinara și Paste cu măsline Kalamatan și sos de roșii cu struguri prăjiți .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, căleți usturoiul, ceapa și ardeiul roșu. Se amestecă roșiile uscate la soare, capere și oregano.
Adăugați roșii proaspete coapte și măsline kalamata. Gatiti acoperit aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cecchi Chianti Classico. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Cecchi Chianti Classico]()
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.