Sos proaspăt de porumb și verde din Chile

Sos proaspăt de porumb și verde din Chile
Sosul proaspăt de porumb și verde din Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 385 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, unt, pâine de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare sunt Quiche De Chile Verde Proaspăt, Salată caldă de cartofi asiatici cu susan și sos proaspăt de Chile, și Porumb și Chowder Verde Chile.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați porumb și ceapă și sotati 5 până la 6 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă cilantro și ardei verzi și se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Amestecați pâinea de porumb și pesmetul într-un castron mare. Se amestecă ouăle, următoarele 2 ingrediente și amestecul de porumb, amestecând până se amestecă. Împărțiți amestecul de pâine de porumb între 1 vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci și 1 vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți la 400 timp de 45 până la 55 de minute sau până se fixează și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Torres Sangre De Toro Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Torres Sangre De Toro Cava
Torres Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista