Sos Proaspăt De Citrice
Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Sosul proaspăt de citrice ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 61 calorii. Dacă aveți amidon de porumb, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Creveți cu sos proaspăt de citrice, Suc De Citrice Proaspăt Bar, și Șuncă proaspătă prăjită cu citrice și secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică; bateți în suc de portocale. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant; se fierbe 1 minut.
Se scoate de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și sucul. Se răcește 10 minute, amestecând ocazional.
Transferați într-un recipient etanș; așezați folie de plastic grea direct pe sosul cald (pentru a preveni formarea unui film); se răcește cu 2 ore înainte de servire. A se păstra la frigider, cu folie de plastic pe suprafața sosului, până la 1 săptămână.