Sos Port-Afine

Sos Port-Afine
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Sosul Port-afine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 124 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de port Rubin, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sos De Port De Afine, Sos de smochine și afine de Port, și Sos De Port De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați portul cu coaja de portocală și sucul de portocale și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați afinele și zahărul și fierbeți la foc moderat până când sosul este asemănător gemului, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
SosSos
ZahărZahăr
3
Se transferă într-un castron și se servește cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista