Sos Picant Pentru Grătar

Sos Picant Pentru Grătar
Sosul picant de grătar este un sos care servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, sos worcestershire, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării la grătar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Sos Picant Pentru Grătar, Sos De Grătar Dulce Și Picant, și Sos de grătar gros și picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele la fierbere până când untul de arahide se dizolvă. Se amestecă pentru a evita lipirea. Coborâți focul și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și vinul ros euro sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosum este revigorant la temperaturi ridicate și completează sosurile dulci și picante și freacă. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Beran California Zinfandel cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Beran California Zinfandel
Beran California Zinfandel
Roșu închis cu miez negru și nuanțe violet intens. Cedru dulce, cassis, conserve de fructe de pădure roșii, mocha și tutun dulce. Aromele de afine uscate, fructe de padure rosii coapte, Placinta calda de cirese si mere caramel sunt complexe cu indicii de tutun dulce si condimente. Moale și bogat, cu o aciditate proaspătă și taninuri cu granulație fină pe finisajul lung.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista