Sos Picant De Roșii Cu Cârnați Italieni

Sos Picant De Roșii Cu Cârnați Italieni
Sosul picant de roșii cu cârnați italieni necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 83 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, roșii conservate, cârnați ușori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Rețete similare sunt Sos de roșii consistent cu cârnați italieni picante, Paste cu cârnați italieni condimentați, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate la soare, și Rigatoni de cârnați italieni cu sos picant de smântână.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați carcasele din cârnați și gătiți într-un 3-qt. cratiți la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când carnea nu mai este roz, rupând cârnații în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți; întoarceți cârnații în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins in cratita la foc mediu 2-3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă condimentele italiene
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se amestecă și se fierbe 1 minut. Se amestecă roșiile zdrobite, sosul de roșii și 1 cană de apă; se aduce la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim și fierbeți 40 până la 45 de minute sau ușor îngroșat. Se amestecă sarea și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Notă: Am testat cu sos de roșii Goya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista