Sos Picant De Roșii Cu Cârnați Italieni

Sosul picant de roșii cu cârnați italieni necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 83 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, roșii conservate, cârnați ușori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Rețete similare sunt Sos de roșii consistent cu cârnați italieni picante, Paste cu cârnați italieni condimentați, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate la soare, și Rigatoni de cârnați italieni cu sos picant de smântână.
Instrucțiuni
Îndepărtați carcasele din cârnați și gătiți într-un 3-qt. cratiți la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când carnea nu mai este roz, rupând cârnații în bucăți.
Scurgeți; întoarceți cârnații în tigaie.
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins in cratita la foc mediu 2-3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă condimentele italiene
Se amestecă și se fierbe 1 minut. Se amestecă roșiile zdrobite, sosul de roșii și 1 cană de apă; se aduce la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim și fierbeți 40 până la 45 de minute sau ușor îngroșat. Se amestecă sarea și mierea.
Notă: Am testat cu sos de roșii Goya.