Sos Picant De Roșii Cu Cârnați Italieni

Sos Picant De Roșii Cu Cârnați Italieni
Sosul picant de roșii cu cârnați italieni necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 83 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, roșii conservate, cârnați ușori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Rețete similare sunt Sos de roșii consistent cu cârnați italieni picante, Paste cu cârnați italieni condimentați, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate la soare, și Rigatoni de cârnați italieni cu sos picant de smântână.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați carcasele din cârnați și gătiți într-un 3-qt. cratiți la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când carnea nu mai este roz, rupând cârnații în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți; întoarceți cârnații în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins in cratita la foc mediu 2-3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă condimentele italiene
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se amestecă și se fierbe 1 minut. Se amestecă roșiile zdrobite, sosul de roșii și 1 cană de apă; se aduce la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim și fierbeți 40 până la 45 de minute sau ușor îngroșat. Se amestecă sarea și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Notă: Am testat cu sos de roșii Goya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista