Sos picant de afine cu Pinot Noir
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Sosul picant de afine cu Pinot Noir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 149 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de pudră de cinci condimente, afine, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Sos picant de afine cu Pinot Noir, Sos De Afine Cu Pinot Noir, și Chutney de afine, smochine și Pinot Noir.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați afine și ghimbir proaspăt; se amestecă până când afinele încep să izbucnească, 3-5 minute. 2
Adăugați vin și zahăr; se fierbe până când amestecul se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 15 minute. 3
Adăugați ghimbir cristalizat, pudră de curry și pudră de cinci condimente.
Serviți sosul rece sau cald.