Sos Perfect
Sosul Perfect este un lactate gratuit sos. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de bulion de pui, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Curcan Perfect, Curcanul Perfect cu sos de tigaie, și Curcan perfect de citrice și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și gâtul de curcan și măruntaiele; gatiti, amestecand, pana se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Adăugați bulionul, crengutele de plante și frunza de dafin; acoperiți și fierbeți aproximativ 2 ore (faceți acest lucru în timp ce curcanul se prăjește).
După ce ați terminat curcanul, transferați-l pe o placă de tăiere pentru a vă odihni și turnați picăturile de tigaie într-o ceașcă mare de degresare. Se strecoară bulionul; salvați măruntaiele pentru sosul gros, dacă doriți.
Puneți tigaia de prăjire pe plită la foc mic.
Adăugați un strop de bulion în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn.
Transferați lichidul și biții în cupa de degresare.
Grăsimea se va ridica în partea de sus a cupei de degresare. Scoateți 1/2 cană de grăsime și transferați într-o cratiță. Se împrăștie în făină; gatiti la foc mediu, amestecand intr-o miscare figura opt cu o lingura de lemn, pana cand amestecul de faina se rumeneste usor, aproximativ 4 minute.
Treceți treptat bulionul fierbinte în amestecul de făină, amestecând constant (aceasta este cheia, sau sosul dvs. va fi plin). Aduceți la fierbere, apoi reglați căldura, astfel încât sosul să fiarbă ușor.
Adăugați picăturile de curcan rămase în sos, lăsând în urmă orice grăsime suplimentară în ceașca de degresare. Fierbeti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Se adaugă sosul Worcestershire și se condimentează cu sare și piper.