Sos pentru scufundare pentru fermă
Ranch Dipping Sauce ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită pătrunjel, maioneză, iaurt și amestec de dressing ranch. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Crispy Ranch Chicken Fingers cu Ranch BBQ Dipping Sauce, Cheesy Ranch Bacon Potato Nuggets cu Ranch Dipping Sauce și Pesto Ranch Dipping Sauce.
Instrucțiuni
Într-un castron de mărime medie, amestecați iaurtul, maioneza și amestecul de dressing ranch.
Se amestecă bine cu un tel de sârmă. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Se presara patrunjel inainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.