Sos Orzo De Spanac Cu Brânză Albastră
Sosul Orzo de spanac cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 680 calorii, 32g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză, roșii, orzo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Orzo cu dovlecei de Butternut, spanac și brânză albastră, Paste cu sos de spanac cu brânză albastră, și Salată Orzo Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați untul pentru a se topi. Odată ce untul s-a topit, reduceți focul, adăugați făina și amestecați pentru a crea un roux; rouxul trebuie să aibă o culoare blondă palidă. Odată ce rouxul este făcut, reduceți din nou focul la minim, adăugați laptele, amestecând în roux și gătind până când rouxul s-a îngroșat. În cele din urmă, adăugați brânza albastră, câte 1 cană pe rând, până când toată brânza a fost adăugată și bine amestecată. Condimentează cu amestecul de sare și piper.
Scoateți de pe foc și continuați să amestecați pentru a asigura consistența.
Odată ce sosul a fost pregătit, adăugați orzo, spanac și roșii și amestecați pentru a încorpora în sosul de smântână. Lăsați orzo-ul să se încălzească cu sosul, apoi scoateți-l de pe foc și serviți. Aceasta are o durată de valabilitate de 5 zile.