Sos Merlot de cireș închis peste iaurt

Sos Merlot de cireș închis peste iaurt
Sosul Merlot de cireș închis peste iaurt este un fără gluten și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție conține 220 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați merlot, cireșe, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mușchi piperat cu sos de cireșe-Merlot și Gorgonzola, Cherry + Ciocolata Neagra Chip Congelate Iaurt, și Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele, Merlotul, zahărul brun, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță; aduceți la fierbere. Zdrobiți ușor aproximativ jumătate din cireșe cu un masher de cartofi. Reduceți căldura și gătiți până se reduce la aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
MerlotMerlot
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați să stea 5 minute. Spoon sos de cireșe cald peste iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista