Sos Maro De Modă Veche
Sosul maro de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 4 porții cu 114 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de picături de tigaie, sare și piper, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos De Roșii De Modă Veche, Sos De Ouă De Modă Veche, și Curcan fript de modă veche și sos.
Instrucțiuni
Imediat după îndepărtarea cărnii dintr-o tigaie sau altă tigaie, scurgeți picăturile, rezervând 2 linguri.
Presărați făina peste picături; gatiti si amestecati la foc mediu pana se rumenesc. Se amestecă treptat laptele, amestecând cu o furculiță pentru a răzui toate bucățile de carne din tigaie, apoi se amestecă treptat în apă. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper.